Sobre mi

Enquadernació tradicional amb estil propi.

Sóc l’Anna i aquesta és la meva pàgina web/botiga, on podràs veure i comprar els productes que realitzo en el meu taller d’enquadernació.

El taller està situat a casa meva, a Molins de Rei (Barcelona). Aquí treballo a gust amb un ambient agradable, tranquil, amb molta llum natural, flors, fotografies de viatges, dels amics i de la família.

En les meves enquadernacions intento plasmar una mica de mi mateixa, sentint-me còmode amb cada producte que enquaderno. No m’agrada estancar-me (en cap sentit de la meva vida) així que sempre estic buscant inspiració allà on vaig, intentant crear productes nous, buscant treballar amb nous materials, colors i tècniques.

És tant important per a mi que m’agradi el que faig, com que li agradi al client, de manera que intento adaptar al màxim cada encàrrec a cada persona. Personalitzant en la mesura que sigui possible cada enquadernació.

Tots els productes estan realitzats a mà un a un, seguint tècniques d’enquadernació tradicional, cuidant al màxim el detall i la qualitat del producte final. Degut a aquest procés 100% artesanal no hi ha dos productes exactament idèntics.